Το καλαθι σας ειναι αδειο. 
 

The best of the deepest

Ανιχνευτές Μετάλλων

SIGNUM MFD Νεο!

Τιμή:
Τιμή πώλησης: 1100 €
24h.gif
Περιγραφή

 

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
 
Επαγγελματικός, ηλεκτρονικός ανιχνευτής μετάλλων υψηλής ευαισθησίας, πολλών συχνοτήτων, πρωτότυπος με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ψηφιακής τεχνολογίας φιλτράρισμα αρμονικών χώρου (SFT), που επιτρέπει τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας της αναγνώρισης αντικειμένων.

 

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:
 
- Ηλεκτρονική μονάδα, η οποία επιτρέπει τη μετάδοση και επεξεργασία σημάτων από 1- 30 kHz.
 
- Η αυτόματη είσοδος αντισταθμιστή επιτρέπει την επίτευξη ευαισθησίας στα 65cm για 25mm. κέρμα (με πηνίο αναζήτησης 10 "DD / 7kHz)
 
- Ένας μοναδικός αλγόριθμος για την αναγνώριση επίπεδων μεταλλικών αντικειμένων (αλγόριθμοι S)
 
- Πρόσθετο πρόγραμμα για βαθιά αναζήτηση μεγάλων αντικειμένων.
 
- Μεγάλη οθόνη υψηλής αντίθεσης
 
- Τεχνολογία για άμεση οπτικοποίηση των αντικειμένων κατά τη διάρκεια μιας αναζήτησης με τη μορφή φασματικών γραφικών εικόνων της οθόνης LCD (128x64)
 
- Δύο ανεξάρτητα κανάλια αναζήτησης: RT (Real Time) και ST (Short Ton)
 
- 4 προγράμματα προγράμματα έρευνας, με άμεση πρόσβαση
 
- 4 τρόποι ένδειξης ήχου με τη δυνατότητα ρύθμισης του ήχου και των ορίων του ήχου
 
- Αυτόματη και χειροκίνητη ισορροπία εδάφους
 
- Σύστημα αυτόματης διόρθωσης ισορροπίας εδάφους με ρυθμιζόμενη αναπροσαρμογή ταχύτητας
 
- Δυναμικοί και στατικοί τρόποι αναζήτησης
 
- Μοναδικός αλγόριθμος διαχωρισμού,  καταστολής και εμφάνισης των "θερμών πετρωμάτων" στην οθόνη
 
- Λειτουργία "Turbo" για μεγάλο βάθος
 
- Βελτιωμένη εργονομική σχεδίαση
 
- Ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου αδιάβροχου περιβλήματος
 
- Δυνατότητα γρήγορης αλλαγής  πηνίων αναζήτησης στο πεδίο χωρίς προεπιλογές
 
- Τροφοδοσία - 6 μπαταρίες 1,5 V AA
 
- Χρόνος εργασίας με ένα σετ μπαταριών - έως 20 ώρες, ανάλογα με τις λειτουργίες.
 
- Βάρος με μπαταρία - 1,25 kg.
 
Πρόσθετα πηνία αναζήτησης:

- 6 " - 14kHz ή 20kHz

- 6 " x10 " - 6kHz / 14kHz / 19kHz

- 9 "x12" - 7kHz / 14kHz

- 11,5" -  7kHz / 14kHz

- 13 "- 3kHz ή 7kHz

- 14" - 3kHz / 7kHz

- 15" - 3kHz ή 7kHz

- 18" - 3kHz

Το κύριο και πρωτότυπο χαρακτηριστικό αυτού του ανιχνευτή και όλων των άλλων μοντέλων της AKA είναι ο προσδιορισμός των στόχων "hodograph", ο οποίος επιτρέπει τον καθορισμό των στόχων πολύ εύκολα και με ακριβή τιμή. Καμία άλλη μάρκα ανιχνευτή μετάλλων δεν έχει τέτοια αναγνώριση.
 
Υπάρχουν 3 αλγόριθμοι για να διαλέξετε, οι αλγόριθμοι περιγράφονται καλύτερα ως 3 μικροεπεξεργαστές που ελέγχουν τον ανιχνευτή με διαφορετικούς τρόπους με βάση την ταχύτητα ανάκτησης και τους επιθυμητούς στόχους.
 
Και οι 3 αλγόριθμοι που ονομάζονται MSF, SSF και MM έχουν τις δικές τους παραμέτρους, για παράδειγμα αν χρησιμοποιείτε τον MM που είναι για έρευνα σε χώρους με πολλά μεταλλικά σκουπίδια και έχει πολύ γρήγορη ταχύτητα ανάκτησης, όλες σας οι ρυθμίσεις όπως  διαχωρισμός, η ευαισθησία, ηχητικοί τόνοι κλπ, είναι όλες αποθηκευμένες κάτω από αυτή τη λειτουργία, οπότε όταν χρησιμοποιείτε άλλον αλγόριθμο, όπως το SSF, μπορείτε να αποθηκεύσετε διαφορετικό εύρος ρυθμίσεων για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις αναζήτησης.
 
Ο SSF χρησιμοποιείται κυρίως σε περιοχές με μεγάλα σίδερα επίπεδης επιφάνειας ή πολύ σκουριασμένες σιδερένιες πλάκες, οι οποίες συνήθως ανιχνεύονται με μικτό σήμα ή συχνά συγχέονται ως μη σιδηρούχα.
 
Όταν χρησιμοποιείτε τον αλγόριθμο SSF, αυτά τα σφάλματα αποφεύγονται, το μηχάνημα αναγνωρίζει με σαφήνεια ότι το ανιχνευόμενο σήμα είναι σίδηρο.
 
Ο MSF είναι για γενική χρήση, έχει μια μέση ταχύτητα ανάκτησης που απορρίπτει ή αναγνωρίζει το μεγαλύτερο μέρος των σιδήρων με ευκολία, αυτό κάνει καλύτερα για έρευνα σε περιοχές χαμηλού έως μεσαίου  επιπέδου με μεταλλικά σκουπίδια και θα ταιριάζει στους περισσότερους ανθρώπους.
 
Το MM είναι επίσης γνωστό ως μεταλλικά σκουπίδια (MT), είναι πολύ δυναμικό και ιδανικό για να εργάζεται κανείς σε χώρους με πολλά  σιδηρούχα σκουπίδια, η απόκριση του ήχου είναι πολύ απότομη και ακριβής, γι 'αυτό συνιστάται αργή ταχύτητα σάρωσης για τη λειτουργία MM.

 

MADE IN RUSSIA

2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ