Το καλαθι σας ειναι αδειο. 
 

The best of the deepest

Ανιχνευτές Μετάλλων

Bonanza

Ο Bonanza είναι ένα από τα νέα μοντέλα της Nexus, που σχεδιάστηκε για να είναι όσο το δυνατόν απλούστερος στη λειτουργία του, με πολλή δύναμη , εξαιρετικά ακριβή διαχωρισμό και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, σε πολύ χαμηλή τιμή.
Τιμή:
Τιμή πώλησης: 600 €
24h.gif
Περιγραφή

Bonanza

Ο Bonanza είναι ένα από τα νέα μοντέλα της Nexus, που σχεδιάστηκε για να είναι όσο το δυνατόν απλούστερος στη λειτουργία του, με πολλή δύναμη , εξαιρετικά ακριβή διαχωρισμό και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, σε πολύ χαμηλή τιμή για το επίπεδο τεχνολογίας που διαθέτει .
Το ίδιο αποτελεσματικός στα χέρια ενός αρχάριου όσο και σε έναν επαγγελματία.Τόσο απλός όσο είναι ο Bonanza χρησιμοποιεί 44% πιο ισχυρό πομπό από το παλαιότερο κορυφαίο μοντέλο της Nexus τον
Standard SE , ακριβώς όπως και τα μοντέλα Credo έχει ρυθμιστεί τόσο καλά σε 1 προς 1 με τις δυνατότητες ανίχνευσης του SE .
Η τεχνολογία Bonanza βασίζεται στην ανάπτυξη του Nexus
Standard MkII , γεγονός που εξηγεί την εξαιρετική και απαράμιλλη απόδοσή του σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μάρκα .
Ο Bonanza είναι κατάλληλος για έρευνα σε κάθε χώρο , σε κάθε έδαφος , αλλά και σε αλμυρό νερό στις παραλίες .
Τα βαριά μεταλλεύματα δεν είναι πια πρόκληση και τα πετρώματα είναι αρχαία ιστορία .
Ο Bonanza
είναι ένας ανιχνευτής χωρίς κίνηση με γρήγορο auto tune και δίσκο τεχνολογίας Induction Balance συντονισμένο 99%.Η λειτουργία του γενικά είναι παρόμοια με αυτή των ανιχνευτών με κίνηση.

Από όλες τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν με το προηγούμενο Nexus Standard SE σε όλο τον κόσμο , έχει αποδειχθεί ότι o SE είναι ο πιο ισχυρός ανιχνευτής μετάλλων για το κυνήγι θησαυρών και νομισμάτων.
Τώρα ο Bonanza έχει όλη τη δύναμη του
SE σε πολύ χαμηλότερη τιμή .

Χαρακτηριστικά:

Νέο πηνίο (δίσκος) έρευνας 10" DD με ίνες από Fiber Glass . Η χωρίς ρητίνη συναρμολόγηση εξασφαλίζει τη πολύ μεγαλύτερη αντοχή του πηνίου σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλα πηνία που έχουν γίνει με ρητίνη.

44% πιο ισχυρός πομπός από τον κλασικό Nexus Standard SE .

Νέο ‘’μπαστούνι’’ που κατασκευάστηκε από τη Nexus, τριών στελεχών, επιτρέπει τη χρήση μόνο του πάνω και κάτω στελέχους κάνοντάς το σημαντικά μικρότερο από οποιοδήποτε άλλο σχέδιο ‘’μπαστουνιού’’. Το νέο ‘’μπαστούνι’’ θα δώσει τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη να χρησιμοποιεί τον ανιχνευτή σε κάθε απότομη επιφάνεια , όχθες ποταμών , σπήλαια , στενούς χώρους . Επίσης, επιτρέπει τη χρήση του ανιχνευτή από παιδιά καθιστώντας τον σαν τον καλύτερο ανιχνευτή μετάλλων για όλη την οικογένεια.

Πίνακας ελέγχου

  • Volume, On / Off : Περιστροφικός διακόπτης ενεργοποίησης απενεργοποίησης και αυξομείωσης του ήχου
  • Sensitivity :Διακόπτης ευαισθησίας
  • Discrimination : Διακόπτης διαχωρισμού
  • Auto / Manual : Διακόπτης για Αυτόματο / Χειροκίνητο διαχωρισμό
  • Ground minerals, Hot Rocks rejection: Διακόπτης απόρριψης Μεταλλευμάτων και Πετρωμάτων

 

Άλλα χαρακτηριστικά

Μεγάφωνο

Υποδοχή ακουστικών

Υποδοχή επαναφόρτισης μπαταρίας

Εσωτερική θήκη για 10ΑΑ μπαταρίες

 

2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ  -  ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

ΈΞΤΡΑ ΔΙΣΚΟΙ

 

13 " DD - Τιμή : 345 Ευρώ

Συχνότητα : 6 kHz

Συνιστάται : Για γενική έρευνα μικρών , μεσαίων και μεγάλων στόχων σε κανονικές συνθήκες . Παρουσιάζει μεγαλύτερο βάθος από οποιοδήποτε άλλο δίσκο DD έγινε μέχρι σήμερα από άλλες ανταγωνιστικές μάρκες . Εντοπίζει νόμισμα διαμέτρου 18 χιλιοστών σε 28 εκατοστά βάθος στο χώμα, με πολύ δυνατή απόκριση σήματος .
Λόγω της μεγάλης περιοχής έρευνας θα βρείτε περισσότερους στόχους σε μικρότερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με μικρότερους δίσκους .

============================================================================
10 " DD - Τιμή : 240 ευρώ

Συχνότητα : 7 kHz


Συνιστάται :Θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος δίσκος γενικής έρευνας που θα χρειαστείτε ποτέ . Παρουσιάζει εξαιρετικό βάθος και διαχωρισμό στις περισσότερες συνθήκες . Πολύ αποτελεσματικός στην ανίχνευση μικρών στόχων σε μεγάλο βάθος .
Πολύ γρήγορο στο κλείδωμα και κεντράρισμα ενός στόχου. Εντοπίζει κέρμα 18 χιλιοστών διαμέτρου στα 28 εκατοστά βάθος στο χώμα , με πολύ καλή απόκριση σήματος .


============================================================================
10 " DD - Τιμή : 240 ευρώ

Συχνότητα : 18 kHz


Συνιστάται : Για ψήγματα χρυσού και μικρούς στόχους σε μεγάλο βάθος .


============================================================================
7 " DD - Τιμή : 165 Ευρώ

Συχνότητα : 8 kHz


Συνιστάται :Για γενική έρευνα και γρήγορη σάρωση σε νέες περιοχές ανίχνευσης . Πολύ καλό για έρευνα σε στενούς χώρους , τρύπες και χαντάκια . Καταλληλότερο για μικρούς και μεσαίους στόχους σε περιοχές με πολλά μεταλλικά σκουπίδια και μεταλλεύματα.