Το καλαθι σας ειναι αδειο. 
 

The best of the deepest

Ανιχνευτές Μετάλλων

Credo DDM

O Credo DDM είναι ο δεύτερος σε κατάταξη, της νέας σειράς ανιχνευτών μετάλλων της Nexus και χρησιμοποιεί 44% πιο ισχυρό πομπό από τo παλαιότερο κορυφαίο μοντέλο Nexus Standard SE
Τιμή:
Τιμή πώλησης: 750 €
24h.gif
Περιγραφή

CREDO DDM

O Credo DDM είναι ο δεύτερος σε κατάταξη, της νέας σειράς ανιχνευτών μετάλλων της Nexus.Ο Credo DDM χρησιμοποιεί 44% πιο ισχυρό πομπό από τo παλαιότερο κορυφαίο μοντέλο Nexus Standard SE και με αυτό τον τρόπο αυτό υπερβαίνει τις δυνατότητες ανίχνευσης του SE κατά κάποιο ποσό , ανάλογα με το πηνίο έρευνας που είναι σε χρήση .
Η τεχνολογία DDM Credo βασίζεται στην ανάπτυξη του Nexus
Standard MkII , γεγονός που εξηγεί την εξαιρετική και απαράμιλλη απόδοσή του σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μάρκα .
Ο
Credo DDM πιστεύω είναι κατάλληλος για εργασία σε κάθε χώρο , σε κάθε κατάσταση εδάφους , αλλά και σε αλμυρό νερό στις παραλίες .
Βαριές συνθήκες σε εδάφη με μεταλλεύματα δεν είναι πια πρόκληση .
O Credo DDM είναι ένας ανιχνευτής χωρίς κίνηση με γρήγορο auto tune, με ερευνητική κεφαλή τεχνολογίας Indaction Balance συντονισμένη ( 99% ) . Γενικά η απόδοση του είναι παρόμοια με αυτή των ανιχνευτών μετάλλων με κίνηση .
Μετά τον Nexus
Standard MkII, ο Credo DDM είναι το επόμενο καλύτερο σε βάθος διείσδυσης . Η ακρίβεια του διαχωρισμού είναι ίδια με τον MkII . Υπάρχει μια σημαντική διαφορά όμως μεταξύ αυτών των δύο
μοντέλων όπως ο Nexus
Standard MkII έχει πολύ πιο ισχυρό πομπό.

Από όλες τις δοκιμές που έγιναν με τον παλαιότερο Nexus Standard SE σε όλο τον κόσμο, έχει αποδειχθεί ότι o SE είναι ο πιο ισχυρός ανιχνευτής μετάλλων για κυνήγι νομισμάτων και θησαυρών που έγινε ποτέ .
Τώρα ο Credo
DDM υπερβαίνει αυτή τη δύναμη σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή .

Χαρακτηριστικά:

 

Νέο πηνίο (δίσκος) έρευνας 10 " DD με ίνες από Fiber Glass . Η χωρίς ρητίνη συναρμολόγηση εξασφαλίζει τη πολύ μεγαλύτερη αντοχή του πηνίου σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλα πηνία που έχουν γίνει με ρητίνη.

Νέα αυτόματη λειτουργία η οποία ελέγχει ταυτόχρονα το ηχητικό ρελαντί, το διαχωρισμό, την εξισορρόπηση του εδάφους και τη Λειτουργία Απόρριψης σιδήρου. Δεν υπάρχουν πια προβλήματα με δύσκολες ρυθμίσεις .

44% πιο ισχυρός πομπός από τον κλασικό Nexus Standard SE .

Νέο σύστημα Διαχωρισμού που αναπτύχθηκε από τη Nexus ‘’Single coloured DDM’’ - με βάση την τεχνολογία LED . Λειτουργεί με κόκκινο χρώμα που δείχνει μόνο τα ευγενή μέταλλα (Χρυσό, Ασήμι, Χαλκό) και δεν δείχνει ποτέ ένδειξη για σίδηρο.
Νέο ‘’μπαστούνι’’ που κατασκευάστηκε από τη Nexus, τριών στελεχών, επιτρέπει τη χρήση μόνο του πάνω και κάτω στελέχους κάνοντάς το σημαντικά μικρότερο από οποιοδήποτε άλλο σχέδιο ‘’μπαστουνιού’’. Το νέο ‘’μπαστούνι’’ θα δώσει τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη να χρησιμοποιεί τον ανιχνευτή σε κάθε απότομη επιφάνεια,  όχθες ποταμών , σπήλαια , στενούς χώρους . Επίσης, επιτρέπει τη χρήση του ανιχνευτή από παιδιά καθιστώντας τον σαν τον καλύτερο ανιχνευτή μετάλλων για όλη την οικογένεια.

Πίνακας ελέγχου

  • On/Off: Περιστροφικός διακόπτης ενεργοποίησης απενεργοποίησης και αυξομείωσης του ήχου
  • Threshold : Περιστροφικός διακόπτης που ελέγχει αυτόματα το ηχητικό ρελαντί, το διαχωρισμό, την εξισορρόπηση του εδάφους και τη Λειτουργία Απόρριψης σιδήρου.
  • Sensitivity :Περιστροφικός διακόπτης ευαισθησίας.
  • Discrimination :Περιστροφικός διακόπτης διαχωρισμού.
  • Ground Balance : Διακόπτης εξισορρόπησης εδάφους.
  • Multi tone : Διακόπτης πολυτονικής ηχητικής διάκρισης μετάλλων.
  • Recovery : Διακόπτης 3 επιπέδων ταχύτητας ανάκτησης στόχου.
  • Battery test : Διακόπτης για τον έλεγχο της μπαταρίας.
  • Iron Rejection: Διακόπτης απόρριψης σιδήρου.


Άλλα χαρακτηριστικά

Μεγάφωνο

Υποδοχή ακουστικών

Υποδοχή επαναφόρτισης μπαταρίας

Εσωτερική θήκη για 10ΑΑ μπαταρίες

 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

 

ΈΞΤΡΑ ΔΙΣΚΟΙ

13 " DD - Τιμή : 345 Ευρώ

Συχνότητα : 6 kHz

Συνιστάται : Για γενική έρευνα μικρών , μεσαίων και μεγάλων στόχων σε κανονικές συνθήκες . Παρουσιάζει μεγαλύτερο βάθος από οποιοδήποτε άλλο δίσκο DD έγινε μέχρι σήμερα από άλλες ανταγωνιστικές μάρκες . Εντοπίζει νόμισμα διαμέτρου 18 χιλιοστών σε 28 εκατοστά βάθος στο χώμα, με πολύ δυνατή απόκριση σήματος . Λόγω της μεγάλης περιοχής έρευνας θα βρείτε περισσότερους στόχους σε μικρότερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με μικρότερους δίσκους .

============================================================================

10 " DD - Τιμή : 240 ευρώ

Συχνότητα : 7 kHz

Συνιστάται :Θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος δίσκος γενικής έρευνας που θα χρειαστείτε ποτέ . Παρουσιάζει εξαιρετικό βάθος και διαχωρισμό στις περισσότερες συνθήκες . Πολύ αποτελεσματικός στην ανίχνευση μικρών στόχων σε μεγάλο βάθος . Πολύ γρήγορο στο κλείδωμα και κεντράρισμα ενός στόχου. Εντοπίζει κέρμα 18 χιλιοστών διαμέτρου στα 28 εκατοστά βάθος στο χώμα , με πολύ καλή απόκριση σήματος .

============================================================================

10 " DD - Τιμή : 240 ευρώ

Συχνότητα : 18 kHz

Συνιστάται : Για ψήγματα χρυσού και μικρούς στόχους σε μεγάλο βάθος .

============================================================================

7 " DD - Τιμή : 165 Ευρώ

Συχνότητα : 8 kHz

Συνιστάται :Για γενική έρευνα και γρήγορη σάρωση σε νέες περιοχές ανίχνευσης . Πολύ καλό για έρευνα σε στενούς χώρους , τρύπες και χαντάκια . Καταλληλότερο για μικρούς και μεσαίους στόχους σε περιοχές με πολλά μεταλλικά σκουπίδια και μεταλλεύματα.