Το καλαθι σας ειναι αδειο. 
 

The best of the deepest

Ανιχνευτές Μετάλλων

NEW ! Standard MP

Τιμή:
Τιμή πώλησης: 1650 €
24h.gif
Περιγραφή

 

 

Άλλα χαρακτηριστικά

Μεγάφωνο

Υποδοχή ακουστικών

Υποδοχή επαναφόρτισης μπαταριών

Εσωτερική θήκη για 10ΑΑ μπαταρίες

Περιλαμβάνει δίσκο 10" (25cm) στα 7khz υψηλής ενέργειας + Οδηγίες χρήσεως

 

 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΈΞΤΡΑ ΔΙΣΚΟΙ

20" DD Carbon Fiber -  Τιμή 595 Ευρώ

Συχνότητα 5,7 kHz

 Το νέο μας πηνίο αναζήτησης 20 "DD, συντονισμένο στα 5,7 kHz, έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα για να επιτύχουμε το χαμηλότερο δυνατό βάρος και επί του παρόντος είναι το ελαφρύτερο πηνίο αναζήτησης 20" στην αγορά με βάρος περίπου 670 γραμμάρια.Όλα τα ανταγωνιστικά πηνία DD σε αυτό το μέγεθος ξεπερνούν κατά πολύ το 1 κιλό. Ο πηνίο 20 "DD θα προσθέσει επιπλέον 25% ευαισθησία στο Nexus Standard MP και σημαντική βελτίωση στις επιδόσεις σε συνθήκες μεταλλικού εδάφους.Αυτό το πηνίο αναζήτησης είναι ικανό να βρει τόσο σφυρήλατα ασημένια νομίσματα, θραύσματα νομισμάτων, μεσαίους και μεγάλους στόχους σε ακραίο βάθος.

13 " DD υψηλής ενέργειας - Τιμή : 364 Ευρώ

Συχνότητα : 6 kHz

Συνιστάται : Για γενική έρευνα μικρών , μεσαίων και μεγάλων στόχων σε κανονικές συνθήκες . Παρουσιάζει μεγαλύτερο βάθος από οποιοδήποτε άλλο δίσκο DD έγινε μέχρι σήμερα από άλλες ανταγωνιστικές μάρκες . Εντοπίζει νόμισμα διαμέτρου 18 χιλιοστών σε 28 εκατοστά βάθος στο χώμα, με πολύ δυνατή απόκριση σήματος .
Λόγω της μεγάλης περιοχής έρευνας θα βρείτε περισσότερους στόχους σε λιγότερο χρόνο σε σύγκριση με μικρότερους δίσκους.

10 " DD υψηλής ενέργειας - Τιμή : 256 ευρώ
Συχνότητα : 7 kHz

Συνιστάται : Θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος δίσκος γενικής έρευνας που θα χρειαστείτε ποτέ . Παρουσιάζει εξαιρετικό βάθος και διαχωρισμό στις περισσότερες συνθήκες . Πολύ αποτελεσματικός στην ανίχνευση μικρών στόχων σε μεγάλο βάθος . Πολύ γρήγορο στο κλείδωμα και κεντράρισμα ενός στόχου. Εντοπίζει κέρμα 18 χιλιοστών διαμέτρου στα 28 εκατοστά βάθος στο χώμα , με πολύ καλή απόκριση σήματος .

7 " DD υψηλής ενέργειας - Τιμή : 240 Ευρώ
Συχνότητα : 8 kHz

Συνιστάται : Για γενική έρευνα και γρήγορη σάρωση σε νέες περιοχές ανίχνευσης . Πολύ καλό για έρευνα σε στενούς χώρους , τρύπες και χαντάκια . Καταλληλότερο για μικρούς και μεσαίους στόχους σε περιοχές με πολλά μεταλλικά σκουπίδια και μεταλλεύματα.