Το καλαθι σας ειναι αδειο. 
 

The best of the deepest

Ανιχνευτές Μετάλλων

Η εταιρία

Η Nexus ιδρύθηκε στο Χέμελ Χέμπστεντ της Αγγλίας και καθιερώθηκε για πρώτη φορά στη βιομηχανία των ανιχνευτών μετάλλων κατά το έτος 2004 . Με πάνω από 15 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης έχει δημιουργήσει ανιχνευτές μετάλλων με τεχνολογία Induction Balance που μπορούν να ξεπεράσουν όλες τις άλλες μάρκες σε όλες τις συνθήκες εδάφους , στην παραλία , στην ενδοχώρα, σε ιδιαίτερα εδάφη με ορυκτά και μεταλλεύματα, καθώς και τόπων με πολλά μεταλλικά σκουπίδια.

Εκτεταμένες δοκιμές στον αέρα και στο χώμα σε πραγματικές συνθήκες έχουν διεξαχθεί και καταγραφεί. Σύμφωνα με τις δοκιμές εδάφους που διεξήχθησαν με χρυσά και ασημένια αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου και ενός θησαυρού από νομίσματα, κειμήλια και άλλα αντικείμενα . Τα αποτελέσματα των δοκιμών είναι τώρα διαθέσιμα σε μορφή βίντεο στη σελίδα μας. Τα βίντεο περιέχουν δοκιμές στο χώμα , την ακρίβεια του διαχωρισμού και τεστ ευαισθησίας στον αέρα, καθώς και μια νέα σειρά με βίντεο των ευρημάτων που έχουν ανακαλυφθεί.


Το πρώτο μοντέλο που εισήχθη το 2004 ήταν το Nexus
Standard , ένας ανιχνευτής θησαυρών βαθιάς έρευνας , ιδανικός για όλους τους στόχους συμπεριλαμβανομένου του χρυσού και του ασημιού βασισμένος στην τεχνολογία Induction Balance.
Με απίστευτο βάθος και ακρίβεια διαχωρισμού έγινε σύντομα γνωστός ως το βαθύτερος ανιχνευτής μετάλλων .


Η κυκλοφορία του μοντέλου αυτού έγινε πρότυπο επιδόσεων και έγινε ο φάρος της πιο προηγμένης τεχνολογίας που θα κυκλοφορήσει .
Το όνομα Nexus έχει βάση με την αρχή λειτουργίας του . Η λέξη προέρχεται από τα λατινικά, που σημαίνει δέσμευση ,σύνδεση ή δέσιμο, κατάλληλα εφαρμόζεται στις δύο αλληλεπικαλυπτόμενες σπείρες του πομπού και δέκτη του πηνίου έρευνας .
Το πρώτο μοντέλο βασίστηκε στην ιδέα, του χρήστη και του ανιχνευτή μετάλλων που χρησιμοποιείται ( το Nexus ), να συνεργαστούν για έναν κοινό στόχο , την ανακάλυψη του χαμένου θησαυρού και άλλα ευρήματα σε πραγματικές συνθήκες αναζήτησης. Η ικανότητα του ανιχνευτή μετάλλων , οι φυσικές ανθρώπινες αισθήσεις και η εμπειρία που συνδέονται μεταξύ τους, παράγουν τα τελικά αποτελέσματα στην αναζήτηση χαμένων θησαυρών , νομισμάτων και άλλων αντικειμένων .

Στο τέλος του 2006, το Nexus Standard αντικαταστάθηκε από , το Nexus Standard SE .

Τον Σεπτέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε το Nexus Ultima 5F με 5 συχνότητες εναλλαγής . Με διπλή 20 " κεφαλή αναζήτησης και ξεχωριστή επιλογή συχνότητας , ο Nexus Ultima 5F έγινε η πιο ισχυρός και πιο βαθύς φορητός ανιχνευτής μετάλλων που έγινε ποτέ .

Στην αρχή του 2007, κυκλοφόρησε ο Nexus Coronado, ένας ημι-επαγγελματικός ανιχνευτής μετάλλων για βαθιά ανίχνευση .

Το έτος 2010, κυκλοφόρησε ο Coronado Groundfix , ένας ανιχνευτής εύκολος στη χρήση του, με αυτόματη εξισορρόπηση εδάφους , βαθιά έρευνα και κορυφαία απόδοση σε πραγματικές συνθήκες αναζήτησης. Τόσο καλός για επαγγελματίες όσο και αρχάριος στο χόμπι για το κυνήγι του θησαυρού , ο Coronado Groundfix σύντομα έγινε γνωστός .

Όλοι οι ανιχνευτές της Nexus είναι τεχνολογίας Induction Balance και πλήρως συντονισμένοι σε ηλεκτρο - μαγνητικό τομογράφο . Το γεγονός αυτό και ο μοναδικός σχεδιασμός άνευ προηγουμένου του πηνίου αναζήτησης έχουν κάνει τη Nexus μοναδική στη βιομηχανία ανιχνευτών μετάλλων , τη μόνη στην παγκόσμια αγορά . Ο πιο σημαντικός σκοπός της Nexus σε όλα της τα μοντέλα είναι ο στόχος για την τελειότητα , αναμφισβήτητα η καλύτερη και βαθύτερη διείσδυση του εδάφους , καλύτερος διαχωρισμός , χαμηλό βάρος , εργονομικός και κομψός σχεδιασμός , ευελιξία τόσο στην ενδοχώρα, όσο σε δάση και παραλίες και πάνω απ' όλα απόδοση που αντέχει στο χρόνο.


Από τον Οκτώβριο του 2013 η εταιρεία μας
NexusDetectors.gr αντιπροσωπεύει την Nexus στην Ελλάδα εισάγουμε μια νέα σειρά από τέσσερα μοντέλα ανιχνευτών μετάλλων - Nexus Standard MkII , Credo DDM , Credo και Bonanza . Οι πελάτες μας θα έχουν την ευχαρίστηση να χρησιμοποιήσoυν τα Nexus με το δημοφιλές πηνίο DD . Εμείς παράγουμε DD πηνία αναζήτησης σε τρία μεγέθη, όλα πλήρως συντονισμένα σε ηλεκτρο - μαγνητικό τομογράφο . Αυτά είναι τα πρώτα συντονισμένα πηνία αναζήτησης DD στην αγορά .


Όλα τα νέα μοντέλα της Nexus απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες θησαυροκυνηγούς που αναζητούν ανιχνευτές για βαθιά έρευνα και σε οποιοδήποτε έδαφος και συνθήκες.
Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε ένα ταξίδι , όπου μπορείτε να βρείτε τα χαμένα νομίσματα , αντικείμενα , θησαυρούς , ασήμι και χρυσό σε μεγαλύτερο βάθος από οποιαδήποτε άλλη μάρκα στον κόσμο.